Psycholoog Alkmaar

Over de werkwijze van Merijn de Bruin

Een persoonlijke aanpak voor diverse klachten

In mijn praktijk behandel ik een breed scala aan diverse klachten. Na een grondige intake en een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid, werken we samen aan het ontwikkelen van een op maat gemaakt trainingsprogramma. Dit programma wordt gestoeld op vijf nauw verwante elementen: optimalisatie van stressniveaus, doelstellingen bepalen, beheersen van gedachten, het stimuleren van verbeelding en het verbeteren van concentratie. De keuze om al deze elementen in jouw behandeltraject op te nemen, wordt volledig bepaald door jouw individuele profiel en persoonlijke wensen.

Een sterke therapeutische relatie voor jouw groei

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het opbouwen van een sterke therapeutische relatie. Ik hecht er veel waarde aan dat je je volledig op je gemak voelt, aangezien dit van invloed is op de effectiviteit van onze samenwerking. Door het stellen van open vragen probeer ik actief te werken aan het benaderen van problemen op een positieve manier. Mijn focus ligt op het empoweren van jou, vooral op de momenten waarop je zelfstandig tot positieve resultaten komt.

Contact met Psycholoog Alkmaar

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 085 4015 337.