Collega Psychologen in Alkmaar

In Alkmaar werk ik samen met  Mirjam, Merijn, Wills en Rosana bij hun kun je terecht voor verschillende klachten en specialisaties. Wil je meer over ze weten dan kun je naar mijn praktijk bellen of ze een bericht sturen.


Psycholoog Alkmaar - Merijn de Bruin

“Mijn naam is Merijn de Bruin, en ik ben allround psycholoog met een accent op prestatieverbetering. Ik kan je mentale vaardigheden trainen waardoor je ergens meer focus, zelfvertrouwen en resultaat uit kan halen met minder inspanning.”


Psycholoog Alkmaar - Mirjam Heijnis

“Mijn persoonlijke benadering en specifieke manier van begeleiden vinden mijn cliënten plezierig. Je merkt dat ik je je eigen gang laat gaan. Ik geef je een gevoel van zelfstandigheid, zodat je op een bepaald moment zelf de situatie aankunt en ook in de toekomst zelfredzaam bent.”


Psycholoog Alkmaar - Rosana Kleinlugtebeld

“Ik help je door je een spiegel voor te houden, met je mee te kijken, alternatieven te vinden. Je zult merken dat je, vrij snel, weer zicht krijgt op jezelf. Wat belangrijk voor je is en wat je kunt.”


Ik ben Wills Langedijk, systeemtherapeut in Bergen. Loopt je relatie niet lekker? Wacht dan niet te lang! Hoe langer je wacht hoe meer achterstallig onderhoud er te doen is. Ik help jullie elkaar weer te begrijpen.